Bel of app me op 06-13113216

The artist's way
The Artist’s Way is een praktische methode om in 12 weken de verschillende blokkades die onze creatieve vermogens in de weg staan, op te heffen. Gevoelens van bijvoorbeeld angst, jaloezie, schuld en jezelf in de weg zitten, kun je zo omvormen tot positieve gevoelens van veiligheid, kracht, integriteit, zelfbescherming en hoop. Een waardevolle en inmiddels wereldwijd door velen beproefde methode om (weer) in contact te komen met je eigen creativiteit.

Ik geloof dat veel getalenteerde mensen hun creativiteit zijn kwijtgeraakt. Ze raakten geblokkeerd – door een nare leraar, een afgunstige vriend of jaloerse ouders. Maar ongeacht je leeftijd of je levensloop, en ongeacht de vraag of het beoefenen van kunst je werk, je liefhebberij of je droom is, het is nooit te laat of te egoïstisch of te dwaas om aan je creativiteit te werken.

Julia Cameron

Resultaten:

check je zet de weg naar je eigen creativiteit open
check je ziet welke gedachtekronkels jouw creativiteit in de weg zitten
check je ruimt die kronkels op
check je leert op te houden met tegen jezelf te zeggen “Het is te laat om….”
check je wacht niet langer tot je genoeg geld hebt om iets te doen wat je echt graag zou doen
check je houdt op met jezelf wijs te maken dat dromen er niet toe doen
check je bent niet langer bang dat familie en vrienden denken dat je gek bent
check je maakt jezelf niet langer wijs dat creativiteit een luxe is en dat je dankbaar zou moeten zijn voor wat je hebt

Klik hier voor een aanbieding voor de cursus The Artist’s Way!

Toen we een tijd geleden The Artist’s Way van Julia Cameron doorwerkten, wisten we dat dit ons leven op de kop zou zetten. Dat heeft het ook gedaan en wel in heel positieve zin! We hebben er erg veel aan gehad en nog steeds zijn de gevolgen merkbaar. Het is een verandering van leven, van kijken naar jezelf en een opening om de dingen te gaan doen die je eigenlijk stiekem wilt doen. Sterker nog, stiekem HOEFT helemaal niet! En angst al helemaal niet!! Het geeft energie, het krikt je eigenwaarde op en het leven wordt een stuk interessanter.

In 12 weken werk je naar je eigen creatieve vrijheid.

 1. Een gevoel van veiligheid terugvinden
 2. Een gevoel van identiteit terugvinden
 3. Een gevoel van macht terugvinden
 4. Een gevoel van heelheid terugvinden
 5. Een gevoel van kans terugvinden
 6. Een gevoel van overvloed terugvinden
 7. Een gevoel van verbinding terugvinden
 8. Een gevoel van kracht terugvinden
 9. Een gevoel van compassie terugvinden
 10. Een gevoel van zelfbescherming terugvinden
 11. Een gevoel van zelfstandigheid terugvinden
 12. Een gevoel van vertrouwen terugvinden

Klik hier voor een aanbieding voor de cursus The Artist’s Way!

De resultaten zijn geweldig. Judith is aan het schilderen geslagen, iets dat ze al heel lang wilde. Ze leeft veel vrijer en lacht veel meer. Martijn is meer en gemakkelijker gaan componeren en weet nu waarom het trainen van Ninjutsu essentieel is voor zijn creativiteit en kwaliteit van leven. We zijn bezig met muziek maken en schrijven momenteel voor verschillende projecten! In zijn algemeenheid is het leven veel leuker geworden en zijn we betere ouders geworden voor onze kinderen. Van anderen die ook aan de slag zijn gegaan met deze methode, hebben we vergelijkbare verhalen gehoord. Langbestaande patronen zijn opgeblazen waardoor er een veel vrijer, gezonder en creatiever leven is ontstaan!

Deze cursus is open voor iedereen die het wil volgen. Je hoeft geen muzikant zijn, omdat wij dat toevallig zijn! Misschien vindt je tuinieren, naaien, koken, schilderen, fotograferen of je huis mooi inrichten leuk. Creativiteit kan van alles zijn. Sterker nog, creativiteit IS alles! Je bent welkom om er alles uit te halen met deze cursus!

Ook als je nog helemaal niet weet wat jouw talent is of waar jouw creativiteit is, kun je veel halen uit deze cursus. Vooral dan, zouden we willen zeggen! Je leert om het kleine fluisterende stemmetje van binnen te herkennen dat je laat zien waarin JIJ kunt uitblinken.

Met behulp van drie instrumenten ga je aan de gang om alles te ontdekken over jezelf en je creativiteit. Met de andere cursisten kun je van gedachten wisselen over de onderwerpen.

Klik hier voor een aanbieding voor de cursus The Artist’s Way!