Bel of app me op 06-13113216

Sabine

Tijdens de zanglessen van Judith is er altijd plaats voor humor en gezelligheid! Maar er wordt ook serieus gewerkt. Hard gewerkt! Naast aandacht voor techniek en emotie is er ook tijd voor een stukje persoonlijke ontwikkeling, wat ik erg belangrijk vind. Judith is een ontzettend lieve en leuke lerares die je motiveert om het beste uit jezelf te halen. De lessen hebben mij naast gezellige avonden en verbetering van mijn zang, ook meer zelfvertrouwen gegeven. Zowel als zangeres als persoonlijk!

Niels

Ik vind het knap dat Judith elke zangles weer tot de essentie weet door te dringen en je op een subtiele manier aan het werk zet om alles in te zetten voor meer kwaliteit. Judith weet mij op andere denksporen te zetten over mijn stem. Dat gaat soms best diep; ik kom er steeds meer achter dat het er bij zingen vooral om gaat dat je je helemaal wilt geven. Ik kijk uit naar elke zangles en ga met veel inspiratie weer naar huis!

Ellannie

De zanglessen bij Judith zijn erg inspirerend en divers! Er wordt aandacht besteed aan techniek, waardoor je je eigen stem beter leert kennen. Daarnaast is emotie erg belangrijk, je leert om je gevoel te laten horen in je zang. Judith is als persoon iemand die heel erg betrokken is. Ze heeft me geleerd om zelfvertrouwen ten hebben tijdens het zingen. Voor advies kan ik altijd bij haar terecht. Judith is een erg fijne en bijzondere zanglerares!

Anne

Ik vind de lessen altijd leuk, heel verschillend, soms aan techniek werken, maar ook vaak gewoon lekker zingen! Het is altijd erg gezellig met Judith en je kan ook goed met haar lachen. Vaak gaat de les ook snel voorbij, omdat zingen gewoon geweldig is. Judith leert me elke les wel nieuwe dingen en daardoor blijf het heel leuk om te doen.

Berthe

Ik vind de lessen bij Judith heel leerzaam! En ook nog superleuk. Ik leer dingen en trucjes waar ik nog nooit van gehoord had, maar het werkt en helpt echt. En ik vind Judith een superaardige, grappige en enthousiaste leraresm waar je veel van kan leren

 

Wieneke

Een fijne gezellige sfeer waarin we veel nieuwe informatie kregen over gitaarspelen. Jullie waren bereid allerlei extra’s te geven zoals video’s van lessen, daaruit werd zichtbaar dat dit werk echt jullie passie heeft. Bedankt!

Marije

Het was nieuw voor me om in een groepje les te krijgen, dat was een leuke ervaring. Ik heb veel gehad aan het oefenen van verschillende slagjes, dat had ik eerder nog niet geleerd. In korte tijd hebben we genoeg geleerd om te gaan oefenen / zelf nieuwe liedjes proberen, en uiteindelijk in de klas mee te gaan spelen. Leuke sfeer.