Bel of app me op 06-13113216

Heb jij het gevoel dat je alleen maar bezig bent en helemaal niet meer toekomt aan wat je echt zou willen? Ben je steeds moe en voel je je overbelast? Vraag je je geregeld af of dit echt alles is? Dat je te kampen hebt met allerlei klachten. Je bent moe, je hebt pijnklachten, je concentratie is slecht en je bent prikkelbaar. Je voelt je overspannen of opgebrand. Je helemaal geen idee meer hebt wat je nou eigenlijk leuk vind. Je leven vooral gevuld is met energievreters en je hebt nauwelijks meer energiegevers. En het lijkt wel of creativiteit iets is voor anderen en dat je misschien “later” nog wel eens “iets” daarmee zou willen doen?

Dit alles is niet de bedoeling! Continue overbelast zijn en het vuur uit je sloffen lopen en ‘s avonds uitgeput op de bank ploffen is niet hoe het zou moeten zijn! Je hoeft geen genoegen te nemen met een gevoel van falen naar jezelf en de mensen om je heen. Je kan echt uit de Ratrace stappen en gaan leven naar wie jij bent. Ik kan je helpen om je eigen bijzondere talenten weer terug te vinden én de ruimte te geven die het nodig heeft. Ik kan je helpen om het creatieve wezen te zijn die je eigenlijk bent door de blokkades die je nu ervaart samen met je op te lossen. Ik kan je helpen om de balans weer te herstellen!

Ervaar :

 • meer energie

 • spanningsklachten onder controle of helemaal weg

 • helderheid over jouw unieke talenten

 • een gevoel van controle

 • letterlijk ademruimte

 • zelfvertrouwen

 • ruimte om zelf te kiezen

 • veel meer tijd om te doen wat je écht wil

Als jij je herkent in bovenstaande… Je bent een jonge moeder die constant achter zichzelf aanloopt, maar juist een verschil wil maken in het leven van haar kinderen door iets anders voor te leven dan dit gejaag. Je bent iemand die stukloopt in het werk dat je doet en hebt er helemaal geen zin meer in. Creativiteit is het eerste dat sneuvelt als je overbelast raakt. Je doet steeds minder dingen waar je echt energie van krijgt, omdat je er geen tijd en ruimte meer voor hebt. Je ervaart toenemend overbelastingsklachten, vermoeidheid etc… Het leven is een sleur geworden en dit is echt niet meer hoe je het wil.

Voor iedereen die een spanning ervaart tussen alles wat er moet en wat je eigenlijk zou willen. Voor mensen die een vaag gevoel hebben dat er toch meer mogelijk zou moeten zijn. Voor mensen met klachten als depressiviteit, slaapproblemen, concentratieproblemen, energieverlies, pijnklachten, angsten, een druk hoofd, hyperventilatie. Voor mensen die graag dingen maken (schilderen, muziek, foto’s etc), maar daar niet genoeg aan toe komen.

Voor jou is dit individuele coachingstraject!

Wat is het?

Met een individueel coachingstraject krijg je inzicht in hoeverre je klachten of problemen samenhangen met een te hoge spanning. Bovendien bekijken we of die spanning ook weer omlaag gebracht kan worden. Je leert hoe je met spanning omgaat en hoe je zélf een balans tussen spanning en ontspanning kunt bevorderen. Dit gebeurt door oefeningen of instructies en eventueel door middel van zachte manuele technieken. Daarnaast kan ik je door middel van coachingsgesprekken en oefeningen bewust maken van mogelijke oplossingen voor een probleem waar je tegenaan loopt. Vaak weet je veel beter hoe je met iets om kunt gaan dan je zelf denkt!

Ik werk hierbij vanuit de Adem- en ontspanningstherapie (van Dixhoorn) en psychosomatische ergotherapie.

 • Ademtherapie is het helpen herstellen van een natuurlijke en ontspannen adembeweging, die door het hele lichaam te voelen is.

 • Ontspanningstherapie is het bewust worden en leren hanteren van lichamelijke en mentale gespannenheid. Adem- en ontspanningstherapie samen bieden ze de middelen waarmee je je eigen spanning kan regelen. Je daarmee ontdekken of een probleem samenhangt met een verhoogde spanning, die eigenlijk niet nodig (meer) is en die je zelf kunt verminderen.

 • Psychosomatische ergotherapie richt zich op het totale functioneren van iemand en hoe hij/zij met een beperking omgaat. Jijzelf staat centraal met jouw vermogen om problemen op te lossen. De psychosomatisch ergotherapeut coacht je op een methodische manier, zodat je tot een verandering komt en het gewenste doel bereikt.

Praktisch

 • rustige sfeervolle ruimte in ons huis

 • omgeving is groen, rust en ruimte

 • afspraken overdag of ‘s avonds, wat uitkomt

 • voldoende handvatten om zélf aan de slag te gaan met je probleem

 • regelmatig tussentijds (mail-)contact als dat nodig is

Wat zou je dit waard zijn? Je krijgt zoveel meer energie en helderheid! Je klachten verminderen of zijn zelfs helemaal weg. Je krijgt het gevoel weer terug dat je controle hebt en kunt weer genieten van je leven. Je doet wat je echt wil en kunt de persoon zijn zoals je bedoeld bent. Je staat meer ontspannen in je leven waardoor je er ook meer kunt zijn voor de mensen om je heen, zonder dat dat ten koste gaat van jezelf. Ik kan me voorstellen dat dat onbetaalbaar is!

Wat zou het je waard zijn om je nooit meer overbelast te voelen en veel gemakkelijker te leven? Hoeveel zou je daarvoor over hebben? Normaal gesproken kost een sessie bij een therapeut of psycholoog, gespecialiseerd in dit onderwerp, al gauw zo’n 90 euro per keer en heb je snel 10 afspraken nodig. Stel je eens voor dat je zo’n traject NIET zou doen en nog een jaar zo zou doorgaan. Hoe zou dat zijn?

Ik vind het zo belangrijk dat ook jij die ruimte gaat ervaren, dat ik het toegankelijk heb gemaakt. Voor een individueel traject betaal je bij mij nu 697 euro. Ik help je met individuele afspraken en huiswerk op weg, zodat jij je blokkades (fysiek, emotioneel en in gedachten) helder hebt. En je hebt handvatten om ze op te lossen, zodat je echt verder kunt. Met een investering van € 697 is je overbelasting weg.

Mocht dit nog teveel voor je zijn, kun je het totaalbedrag nu ook in 10 maandelijkse termijnen van 70 euro betalen.

Neem NU contact op om gebruik te maken van deze aanbieding!

Mocht je willen weten of dit traject iets voor je is of heb je nog vragen, NEEM DAN CONTACT OP voor een gratis kennismakingsgesprek.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *