Bel of app me op 06-13113216

Mijn naam is Judith Luimes.

Ik zing. Ik maak liedjes. Ik schrijf. Ik ben intens en hou van intense dingen. Ik ben uitgesproken en weird en best wel een nerd. Ik wil van alles wat ik tegenkom het binnenste weten en heb een springerige interesse.

Maar ik ben niet altijd zo geweest…. Tot een jaar of 3 geleden, had ik een best OK leven. Van de buitenkant dan. Een prachtig huis, een aardige baan in een revalidatiecentrum waarin ik mensen kon helpen, een fijn gezin. Maar ik was niet ECHT gelukkig. Het voelde alsof er iets miste en ik niet aan het doen was wie ik wilde zijn. Ik zong wel, maar zette nooit de stap om me daar helemaal in te laten horen. En ik WIST gewoon niet HOE ik die sounds kon maken die ik zangers hoorde doen. Ik geloofde dat dat allemaal niet voor mij was (en dus ging ik niet eens op zoek naar echt goede lessen). Omdat anderen dat toch beter konden dan ik (dus waarom zou ik er dan mee beginnen). Ik had mezelf wijsgemaakt dat er toch niemand op mij zat te wachten.

Uiteindelijk was ik vooral bezig om mijn leven te leiden op basis van de verwachtingen van anderen. Ook vond ik dat ik dat geen ruimte was voor wat mijn hart me ingaf, omdat ik toch moest werken en voor mijn gezin zorgen. Nogal een bak aan beperkende overtuigingen dus, die me hielden waar ik was.

En zo sleepte ik me verder. Van depressie naar depressie. Oftewel: ik werd letterlijk GEK omdat ik mezelf niet toestond om mooie dingen te maken. Om te zingen en mijn songs te delen met de wereld. Om mijn hart te volgen.

En toen besloot ik dat het anders moest! Dat ik hoe dan ook een manier verlangde om MIJN leven te leiden. Om MIJN muziek te maken. Omdat IK daar blij van wordt. Ik ben gaan luisteren naar het zachte fluisterstemmetje dat sprak over muziek, kunst, inspiratie volgen en het leven BELEVEN.  In plaats van nog langer te luisteren naar de Harde Toeteraar die het vooral had over verantwoordelijkheden en dat ik niks waard was. Ik ben gaan leren om me comfortabel te voelen waar het oncomfortabel is. En om te starten voordat ik er klaar voor was. Om maximaal aardig te zijn voor mezelf en daardoor de verandering te ZIJN waar de wereld op wacht.

Ik heb inmiddels honderden mensen geholpen om hun eigen sound te vinden en zich te laten horen als de zanger die ze ZIJN. En om ook nog een vrijer en gebalanceerder leven te realiseren waar hun innerlijke Fluisterstem leidend is voor al het moois dat ze aan de wereld willen geven!

Goed nieuws voor jou: ik ben een zangeres EN ik durf me te laten horen! Ik ben een enthousiaste vocal coach die je helpt om je eigen sound te ontwikkelen EN om jouw flow te vinden. Ik leef zelf vanuit flow! Geen depressies meer gehad sinds ik doe wat mijn hart me ingeeft. En ik zing vele malen beter dan ik ooit gedacht had en in stijlen die ik nooit had durven dromen. Als ik het kan, kan jij het ook!

Wat kan er voor jou gaan gebeuren als je met mij gaat werken?

Judith LuimesIk droom van een wereld waarin mensen volledige creatieve vrijheid ervaren. Waarin harten geraakt en geheeld worden door zang en muziek. Ik wens dat iedereen zichzelf vrij durft en kan uiten. Dat JIJ je vrij uit en daardoor anderen inspireert om OOK in dat licht te gaan staan!

Er is maar 1 moment om te creëren en dat is NU! 

Als jij weet dat het NU is het de tijd om te stoppen met de oude patronen en overtuigingen die je toestonden om klein en “verkeerd” te blijven. Dat de wereld heeft JOU nodig heeft. Dat jij JOUW stem wil delen met de wereld en jouw plek in wil nemen als zanger/heler. Maar je bent daar nog niet… Dan nodig ik je uit voor een kennismakingssessie!

In deze sessie krijg jij minimaal TWEE tips die je verder helpen en vertel ik je graag over wat er nog meer mogelijk is!

Neem contact op:

[contact-form-7 id=”620″ title=”footer contact”]