Bel of app me op 06-13113216

Waar jij naar verlangt, VERLANGT naar JOU!

Diep in je hart WEET je dat jij hier op aarde bent om meer te brengen dan je nu doet! Jij wil harten van andere mensen raken met jouw eigen unieke SOUND. JOUW muziek. JOUW verhaal. JOUW geluid. Want weet je … 

Zangers moeten zingen.

Songwriters zijn op de wereld om liedjes te maken.

Schrijvers creëren doorbraken met hun woorden.

Muziek is er om GEHOORD en GEVOELD te worden. 

JIJ bent op deze wereld om iets moois neer te zetten! 

En…. als jij dat niet doet, gaat het knagen en schuren en uiteindelijk raak je leeg en uitgeput. Omdat je de connectie kwijt bent met wie jij ten diepste BENT.

IEDEREEN IS EEN ARTIEST.

Maar … je DOET het niet. Daar heb je tienduizenden redenen voor die zichzelf allemaal even belangrijk vinden. En het knaagt en schuurt. Je voelt je je leeg en uitgeput. Je hoofd maalt en je hart huilt. Je WEET dat alle verandering bij jezelf begint. Maar ondertussen ligt jouw prachtige grootse droom nog steeds te verstoffen op de plank. Je durft er niet eens naar te kijken. Jouw droom is een echo geworden. Je bent moedeloos geworden van proberen en falen. Je weet niet meer HOE je verder moet. WAT is die volgende stap? 

Wat als het zo is dat jij ALLES waar jij van droomt en naar verlangt, kunt REALISEREN? Waar jij naar verlangt, verlangt naar jou!

“Wensen zijn de voorgevoelens van waartoe jij in staat ben in dit leven.” – Goethe


Hoe zou het zijn om de wereld te VERANDEREN met jouw bijdrage, jouw CREATIE?

Wat als jij die volgende stap gaat zetten waar je zo naar verlangt…..? Wat nu als jij die persoon echt kunt zijn die je diep van binnen al lang bent. Wat als jij je droom kunt volgen door te ZIJN wie jij echt bent?

Hoe zou het zijn om te stoppen met jezelf klein houden? Met jezelf ‘verkeerd’ te maken?

Wat zou er gebeuren wanneer je al jouw ZIJN zou inzetten?

Hoe zou de wereld eruit zien als jij gelooft in de oneindige mogelijkheden die er zijn?

Hoe zou het zijn om je creativiteit helemaal te laten stromen?

Hoe zou het zijn om te kiezen voor wat JIJ wil??

“Ieder kind is een kunstenaar. Het is de kunst om het te blijven zo gauw je volwassen bent.” – Picasso


Wil jij kiezen voor wie jij BENT?

Wil jij de verandering ZIJN die je diep van binnen WEET dat je bent?

Wil je loskomen van je Innerlijke Toeteraar, die stem die je vertelt dat jij vooral netjes moet blijven doen wat je nu doet?

Wil jij via je Innerlijke Fluisteraar gaan herontdekken wat je al lang weet?

Ben jij er zo enorm klaar mee om te overleven en wil je LOS gaan?? Hoeveel mooier wordt deze realiteit als jij helemaal JIJ gaat zijn?Ik help jou om uitdrukking te geven aan de scheppingsdrang die in je leeft. Zodat jij BENT zoals je altijd al bedoeld was. En daardoor super gelukkig te zijn en megaveel energie, flow en inspiratie te hebben. 
Om zelf de inspiratie te ZIJN, waar jij zo naar verlangt!

Hoe zou het zijn om al jouw potentie vrij te zetten? Je te herinneren wat je al lang weet? Ongekende zelf-expressie te ervaren?

Wil je dat? Dan heb ik nu de oplossing voor je die je vrij zet om meer te laten ontstaan dan je ooit voor mogelijk hield!Als je met mij gaat samenwerken, is dit wat je krijgt:

  • Jij krijgt 12 INDIVIDUELE sessies van 1 – 1,5 uur met mijn onversneden aandacht, energie en liefde. We werken aan wat je ECHT wil: mooie dingen maken vanuit flow, zonder schuldgevoel!
  • Je leert precies hoe creatie werkt en hoe je dit VOOR je kunt laten werken. Want hoe dan ook, jij creëert je hele leven al. En als het je niet zo bevalt hoe het nu is, kun jij dat ombuigen, als je maar weet HOE.
  • In dit traject pakken we ALLES aan dat je nu klein houdt. Al je niet-meer-werkende overtuigingen. Alle gewoonten die maken dat het gewoon NIET LUKT. En we kijken vooral naar wat er nog MEER mogelijk is!
  • Bovenal weet je na dit traject precies hoe jij jezelf kunt helpen wanneer je misschien weer een keer vastloopt
  • Je krijgt superhelder wie jij nu bent en wat jouw bijdrage is voor deze wereld. En….als jij die bijdrage gaat ZIJN, zal je leven ongekend veel fijner, lichter en ruimer zijn!
  • Je gaat zien wat er ooit `fout`is gegaan en je gaat dat ONTleren. Je leert een nieuwe weg. Een weg die uitgaat van het versterken van jouw kracht ipv focust op het verbeteren van je zwakte. Dit is dus iets heel anders dan je vroeger op school geleerd hebt!
  • We spreken in principe tweewekelijks af. Vanaf de start van het traject, is de laatste keer dus ongeveer 6 maanden later.
  • Deze sessies kunnen we face-to-face doen of via Skype/Zoom. Er is dus altijd een oplossing voor je te vinden, waar je ook woont!
  • Je krijgt toegang tot de 24-7-whatsapp-nazorgservice! Je kunt mij altijd een appje sturen als jij ergens tegenaan loopt, ik zal binnen 24 uur (en vaak zelfs eerder) reageren.
  • Je krijgt precies de juiste tools om verder te komen dan waar je ooit was. Voorwaarde is natuurlijk wel dat jij zelf toepast wat je leert (ik geef je alle tools, maar implementeren moet je zelf doen) 

Wat als het NU de tijd is om te starten met hoe jij wil leven???


Ik WEET dat je leven compleet anders is als je met mij aan het werk bent geweest (en jij ook, anders was je al lang gestopt met lezen :D). Je gaat ongekende stappen zetten! En dat is volgens mij onbetaalbaar. Maar …. ik vraag om commitment van jou. Ik werk superhard voor jouw succes en wil dat jij dat nog veel meer zelf gaat doen. Ik help je, maar jij moet zelf het werk doen. 

Dit is een traject waarin jij doorbraken gaat realiseren. Veel verder komen dat je ooit had gedacht. Dat vraagt wel van je dat je de diepte in durft te gaan. We gaan kijken naar ALLES wat je tot nu toe heeft tegengehouden om te doen wat je ECHT wil, naar al die oude gedachten, patronen en gewoonten. The GOOD, the BAD and the UGLY. We gaan ervoor om wat niet meer werkt te doorbreken en te shiften naar wat WEL voor je werkt! Dit is een rollercoaster, dat ga ik niet ontkennen. Ben jij bereid om dat aan te gaan?

Neem dan NU contact met me op voor een gratis kennismakingssessie! Je krijgt hierin al minimaal twee tips waarmee je nu verder kunt én ik vertel je graag wat er nog meer mogelijk is.

Neem contact op:

[contact-form-7 id=”620″ title=”footer contact”]