Bel of app me op 06-13113216

Louise

De lessen bij Judith hebben me allereerst veel meer zelfverzekerdheid opgeleverd. Een veel betere zang en zangtechniek. Ik vind het heel prettig om les te krijgen van Judith en voelde me snel op mijn gemak. De lessen worden echt op mij aangepast, Judith vraagt vaak waar ik zin in heb en wat ik ECHT wil leren. Bij andere leraren had ik dat vaak niet. Ik mag echt veel bij Judith en bij haar gaat het om de persoon zelf en niet perse om dingen die `moeten`.
2019-01-18T10:54:43+01:00

Connor

Vocal coaching bij Judith Luimes, is zeker een ervaring. Dat klinkt misschien overdreven, maar het is echt waar! In mijn eerste kennismakingsles, die een halfuur duurde, heb ik meer geleerd dan in de voorgaande drie jaar dat ik les had bij anderen. Waar ik bij de een leerde dat ik `meer door mijn neus moest zingen`, legde Judith helder en duidelijk uit wat daar precies mee werd bedoeld én leerde ik gelijk hoe ik dat kon doen. Ik had veel moeite met hoog en hard zingen en er werd mij bij mijn vorige docent vertelt dat ik een bass zanger was die de hoge noten niet zou kunnen halen en als het ging om een andere zangstijl, kreeg ik te horen dat mijn stem een singer/songwriter stem was en dat ik niet gemaakt was voor rockzang. Judith vertelde me dat ik gewoon bang was om het eruit te gooien en dat ik het makkelijk kon, als ik maar wist WAT ik moest doen. Mijn vocal range is nu met minimaal een octaaf omhoog geschoten en ik kan nu echt wel rock zingen!   Judith is nooit alleen maar mijn zangdocent, maar ook een vertrouwenspersoon die me verder helpt dat alleen zingen en zangtechniek. `Weg met die angst` is voor mij het middelpunt geweest van de lessen en deze psychologische knop is nu zeker omgezet waardoor ik zoveel beter kan zingen en blijer ben met mijn kunnen. En.... mijn eerste album is inmiddels uit!
2019-01-18T11:04:38+01:00

Esther

Judith laat me elke keer weer zien dat ik IEDER doel kan bereiken dat ik wil, als ik het maar WIL en geloof. Iedere keer wanneer ik bij haar geweest ben, ga ik weer een sprint vooruit. Ik heb mezelf een stuk beter leren kennen en ben in mezelf gaan geloven. Judith motiveert je om het ALLERbeste uit jezelf te halen. Je doelen te halen, ook als je er bang voor bent. Ik wilde graag singer/songwriter worden, maar zag niet dat ik dit ook daadwerkelijk kon. In mijn gedachten was dit doel onrealistisch en te groot en misschien ook wel raar. Ik zing nu met alle plezier (en heb dankzij Judith ook nog hele grote stappen gezet in zangtechniek!). Post covers en eigen nummers online. Ik treed op als zangeres. Ik laat mezelf nu horen als ik zing! Ik ben in gaan zien dat je het doen wat je leuk vind en waar je stiekem al heel lang van droomt. En ik DOE het nu! Judith begrijpt oprecht waar je staat als "beginner" en waar je naar toe wil. Ik vind dat nog steeds heel bijzonder. Ik heb enorme sprongen gemaakt op het gebied van zang, creativiteit en zelfbeeld en  besef dat dit NOOIT was gebeurt als ik niet was begonnen bij Judith.
2018-03-12T10:30:21+01:00

Lobke

Ik heb Judith leren kennen als een betrokken en meelevende vrouw. Ze helpt je op een liefdevolle en duidelijke manier en is eerlijk en oprecht. Ze  heeft me handvatten gegeven om anders te kijken. Wat ik mezelf afvroeg "doe ik het eigenlijk wel goed, wie ben ik nu eigenlijk om dit te willen?", leerde zij me hoe ik de beste versie van mezelf kan worden. Ik wilde zo graag meer. Maar mijn negatieve gedachten hielden me waar ik was. Judith heeft me geleerd om van mezelf te houden. Ze heeft mijn ogen en hart geopend om liefdevol en met geduld mezelf te vinden.  
2018-03-12T10:18:14+01:00

Corrie

Judith heeft mij mijn belemmeringen laten zien, veroorzaakt door mijn overtuigingen, die ineens niet meer in lijn waren met mijn gedrag. Oeps.. big conflict!!! Ik was compleet van slag, zag de grote lijnen niet meer. Stap voor stap heeft Judith mij ervan bewust laten worden dat mijn gedachten niet klopten.. Dat er een overtuiging achter zat die onjuist was.. Je kunt jezelf zo gigantisch vastzetten en niet niet (meer) door hebben waar dit nu vandaan komt. Bewustwording is dan een eerste stap om de benodigde verandering(en) te kunnen ondergaan. Ook de vervolgstappen om daarna zaken concreet te maken is Judith niet vergeten. En als aanvulling een mooi gedicht: “Onze diepste angst is niet dat we niet voldoen, Onze diepste angst is dat we onmetelijk veel kracht hebben”…(de eerste regel) ooit in een speech voorgelezen door Nelson Mandela. Deze hangt nu in mijn huis op een prominente plaats, om mij telkens er weer aan te herinneren op een moment van twijfel… Dankjewel Judith!!!
2018-08-27T15:09:58+01:00

Sabine

Tijdens de zangsessies van Judith is er altijd plaats voor humor en gezelligheid! Maar er wordt ook serieus gewerkt. Hard gewerkt! Naast aandacht voor zangtechniek en emotie is er ook tijd voor een stukje persoonlijke ontwikkeling, wat ik erg belangrijk vind. Judith is een ontzettend lieve en leuke lerares die je motiveert om het beste uit jezelf te halen. De lessen hebben mij naast gezellige avonden en verbetering van mijn zang, ook meer zelfvertrouwen gegeven. Zowel als zangeres als persoonlijk!
2013-11-14T10:38:46+01:00
Judith is een ontzettend lieve en leuke lerares die je motiveert om het beste uit jezelf te halen.

Niels

Ik vind het knap dat Judith elke keer weer tot de essentie weet door te dringen en je op een subtiele manier aan het werk zet om alles in te zetten voor meer kwaliteit. Judith weet mij op andere denksporen te zetten. Dat gaat soms best diep; ik kom er steeds meer achter dat het er vooral om gaat dat je je helemaal wilt geven. Ik kijk uit naar elke sessie en ga met veel inspiratie weer naar huis!
2013-11-07T19:45:13+01:00
Judith weet mij op andere denksporen te zetten over mijn stem.

Janneke

Samen met Judith ontstond een mogelijkheid om in te gaan om mijn eigen creatieve ontwikkeling. "Hoe zorg ik dat ik deze gewenste ontwikkeling zo belangrijk maak dat er gecreëerd kan worden?" "Wat heb ik daarvoor nodig?" Samen met Judith zoek ik antwoorden. In deze gesprekken is er oprechte aandacht, ruimte, stimulans en warmte. Vanuit verschillende invalshoeken deel Judith haar kennis en inzichten, precies wat nodig is op een moment. Ik ervaar het als een waardevolle verdieping voor mijzelf en geniet van de gelaagdheid van de sessies. Intenties zetten bij de dag is een van de dingen die ik nu anders doe. Evenals het nog meer tot routine maken van dagelijkse dingen (zodat ze minder tijd vragen). Daarnaast blok ik elke week tijd in mijn agenda om samen met iemand anders te schrijven/creeren. Ons eerste boek ik inmiddels klaar en de plannen voor een tweede zijn rond! Ik ben blij!!!
2018-03-12T10:56:31+01:00

Tom

Judith heeft bijgedragen aan het ontwikkelen van mijn creatieve kant, door coachen en training van skills te combineren. Het stopt dus niet bij een "les" zang of gitaar, het gaat dieper. Je gaat op zoek naar jouw creatieve identiteit. Judith is een coach die verder kijkt, waarbij het uitgangspunt is: wat belemmert jou om uiting te geven aan jouw creatieve persoon. Dit is voor iedereen verschillend. Voor mij persoonlijk heeft het veel gebracht. Ik ben zowel in skills als in creativiteit gegroeid. En heb hierdoor ook zakelijk meer succes kunnen bereiken.
2018-03-12T11:02:53+01:00

Neem contact op: