Bel of app me op 06-13113216

Een tijdje geleden hoorde ik een geweldige cover van the Sound of Silence. Je weet wel … die klassieker van Simon and Garfunkel. Door een metalband (en dan heb je mij al, hé :D) . En dus een metalzanger. Die (zo te horen) ook een klassieke opleiding heeft gehad. En ZO vet is in zijn heavier sounds! Maar vooral … die het MEENT. Vanuit het diepst van zijn ziel die song bij mijn hart naar binnen schiet. Door hoe hij klinkt, maar ook hij kijkt in de video. Check ‘m hier: 

Ik heb die versie inmiddels minstens 80 keer gehoord in twee weken tijd. Ik ben niet de enige… die song is op youtube al bijna 500 miljoen keer gezien. Bijna een half miljard!!! WOW! En elke klant die bij me binnen komt, krijgt ‘m te horen. Want ALLES klopt hier: de performance, de song, de lyrics, de opbouw. Maar vooral de onversneden intensiteit van de zanger. Hoe hij de technieken compleet nailt EN daar zichzelf aan toevoegt. Echt! Hij komt zo enorm binnen! Dat raakt mensen (zie de hoeveelheid views!), dat is waar mensen op wachten.

Een zinnetje raakte me vooral:

People writing songs that voices never share.

And no one dares disturb the sound of silence.

En dat blijft maar doorgaan in mijn hoofd… Want… Hoe vaak doen we dat niet? Onszelf klein houden en de songs NIET delen. Het geluid van de stilte NIET doorbreken. NIET zingen. Omdat we bang zijn. Omdat we onszelf niet durven te laten zien. Omdat we denken dat de meningen van anderen ertoe doen. Omdat we niet geloven dat ONZE stem gehoord moet worden.

En je weet en voelt dat het niet klopt. Je weet dat jij er bent om te ZINGEN. En je weet ook dat het écht zo belangrijk is, want anders zou je je niet voelen zoals je je voelt door het NIET te doen. Toch?

Stel je eens voor …. wat als JIJ op de wereld bent om JOUW geluid te laten horen? Je wéét het! Dat is wie je BENT. Hoeveel moeite kost het je eigenlijk om het niet te doen?? Hoe belangrijk heb jij al die verhalen en meningen van anderen eigenlijk gemaakt? En … hoe gelukkig ben je daarmee?

Weet je… alle verandering begint met actie. Kleine gerichte, goed voelende stappen. En met “goed voelen” bedoel ik NIET dat het comfortabel is! Ik bedoel dat je WEET dat het de juiste stap is op dat moment. Je Innerlijke Fluisteraar vertelt het je. Want alles buiten je comfortzone is oncomfortabel. That’s just what it is.

Wat kun jij dus NU doen om je dichter bij jouw (misschien nu nog heel vage) hartsverlangen te brengen? Wat kun jij DOEN om de zanger te zijn, die je BENT?

Let me know in de reacties! En neem contact met me op als jij MEER wil voor jou. Wat als jij jouw stem laat horen?? Een kennismaking via Skype is gratis. ÉN je krijgt twee tips die helemaal alleen voor jou zijn!

Categorieën: Uncategorized

4 reacties

Esther · 18/09/2018 op 10:18

Erg inspirerend.. leest lekker weg!!

Doris · 19/09/2018 op 12:09

Mooi geschreven ! Uit de comfortzone dat heb je me laten ervaren. Tof en leerzaam !

    Judith · 20/09/2018 op 08:22

    Thanx! Je comfortzone is uiteindelijk alleen maar wat je zelf bedacht hebt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *