Bel of app me op 06-13113216

Zingen

Jouw identiteit ontdekken en OWNEN. Ontdek én ontwikkel je eigen unieke sound. Vergroot jouw (vocale) vrijheid. SHINE like the singer you ARE!

Creatieproces

Waar jij naar verlangt, verlangt naar jou. Leer HOE creatie écht werkt en leer HOE het werkt vóór jou! Doorbreek de blokkades die je bent gaan geloven en volg je Innerlijke Fluisteraar vanuit flow.

Ervaringen

Esther

Singer-songwriter

Judith motiveert je om het ALLERbeste uit jezelf te halen. Ik wilde graag singer/songwriter worden, maar zag niet dat ik dit ook daadwerkelijk kon. Judith begrijpt oprecht waar je staat als "beginner" en waar je naar toe wil. Ik vind dat nog steeds heel bijzonder. Op dit moment werk ik aan mijn eerste EP en post ik eigen songs en covers online. En treed ik op! Ik heb enorme sprongen gemaakt op het gebied van zang, creativiteit en zelfbeeld en besef dat dit NOOIT was gebeurt als ik niet was begonnen bij Judith.

Tom

singer-songwriter / ondernemer

Judith is een coach die verder kijkt, waarbij het uitgangspunt is: wat belemmert jou om uiting te geven aan jouw creatieve persoon. Voor mij persoonlijk heeft het veel gebracht. Ik ben zowel in skills als in creativiteit gegroeid. En heb hierdoor ook zakelijk meer succes kunnen bereiken.

Corrie

creatieveling

Judith heeft mij mijn belemmeringen laten zien, veroorzaakt door mijn overtuigingen, die ineens niet meer in lijn waren met mijn gedrag. Stap voor stap heeft Judith mij ervan bewust laten worden dat mijn gedachten niet klopten.. Dat er een overtuiging achter zat die onjuist was.. Bewustwording is dan een eerste stap om de benodigde verandering(en) te kunnen ondergaan. Ook de vervolgstappen om daarna zaken concreet te maken is Judith niet vergeten. Dankjewel Judith!!!

Connor Patrick

SInger/songwriter

Vocal coaching bij Judith Luimes, is zeker een ervaring! In mijn eerste kennismakingsles, die een halfuur duurde, heb ik meer geleerd dan in de voorgaande drie jaar dat ik les had bij anderen. Waar ik bij de een leerde dat ik `meer door mijn neus moest zingen`, legde Judith helder en duidelijk uit wat daar precies mee werd bedoeld én leerde ik gelijk hoe ik dat kon doen. Ik had moeite met hard en hoog zingen en geloofde dat ik een singer/songwriter stem had en dat ik niet gemaakt was voor rockzang. Judith vertelde me dat ik gewoon bang was om het eruit te gooien en dat ik het makkelijk kon, als ik maar wist WAT ik moest doen. Mijn vocal range is nu met minimaal een octaaf omhoog geschoten en ik kan nu echt wel rock zingen! Ik kan nu zoveel beter zingen en ben blijer met mijn kunnen. En.... mijn eerste album is inmiddels uit!

Blog

Gratis artikelen om je te inspireren en je verder te helpen.

Neem contact op

Een kennismaking via Skype is GRATIS. In deze kennismaking krijg je minimaal 2 tips waar je verder mee kunt!

Neem contact op